Denní menu:


Víkend

Polévky:

1. 0,33l Kuřecí vývar s těstovinou 25,-

Hlavní jídla:

1. 300 Zapečené těstoviny s uzeninou a zeleninou, zelný salát 124,-
2. 100g Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka 124,-
3. 100g Pečená vepřová plec, dušené zelí, houskový knedlík 124,-
4. 240g Plněné bramborové knedlíky uzeninou, dušený špenát, cibulka 124,-
5. 100g Námořnické hovězí kostky, rýže 134,-
6. 120 Kuřecí prsíčka na grilu, dušená rýže, čerstvá zelenina 134,-
7. 150 Smažený vepřový řízek, bramborový salát s majonézou 159,-

K chuti:

1. 1ks "Utopenec", chléb 55,-
2. 1ks Tvarůžkový chléb 25,-

Pondělí

Polévky:

1. 0,33l Čočková s uzeninou 25,-

Hlavní jídla:

1. 250 Moravské šulánky s mákem přelité máslem 119,-
2. 100 Segedinský guláš, houskový knedlík 124,-
3. 150 Pečené jelítko, dušené zelí, vařené brambory 124,-
4. 120 Vepřový vrabec, dušený špenát, houskový knedlík nebo vařené brambory 124,-
5. 100 Plněná tortila kuřecím masem a zeleninou 124,-
6. 200 Pečené kuře ala bažant, dušená rýže, okurek 134,-
7. 120 Vepřový flamendr, hranolky 134,-

K chuti:

1. 1ks "Utopenec", chléb 55,-
2. 1ks Tvarůžkový chléb 25,-